Μουσική και χορός

Το δείπνο σας θα χρωματίσουν με τις φωνές τους, τραγουδιστές μιας άλλης εποχής. Τραγούδια από το παρελθόν, που άφησαν ιστορία. Κράτησαν συντροφιά σε χιλιάδες ακροατές και συνεχίζουν να απηχούν το ίδιο στα αυτιά μας αναγνωρίζοντας τις αξίες του παρελθόντος. Καλλιτέχνες που υπηρέτησαν πιστά το ελληνικό τραγούδι και πολλές φορές το ταξίδεψαν ως και την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και μας κληροδότησαν έναν μοναδικό μουσικό θησαυρό.

Από τα ηχεία του Πατατόσπορου θα φτάσουν στα αυτιά σας ελληνικά τραγούδια παλιών και νέων διάσημων καλλιτεχνών, όπως αυτά του Γιώργου Ζαμπέτα, του Αλέξη Ζορμπά, του Νίκου Καζαντζάκη, αλλά και της Μαρινέλλας, του Φίλιππου Νικολάου και άλλων γνωστών τραγουδιστών που άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν το στίγμα τους στην ελληνική μουσική σκηνή.
Και όταν το κέφι χτυπήσει κόκκινο, μη διστάσετε… αφήστε τα πιρούνια σας, πιείτε άλλη μία γουλιά ούζο και αφήστε το σώμα σας να σας οδηγήσει..Κίνηση, έκφραση, πάθος, απελευθέρωση, αναζωογόνηση! Λέξεις που αν μας ζητηθεί να ορίσουμε τι κοινό θα μπορούσαν να προσδιορίσουν, το πρώτο που θα ερχόταν στο μυαλό μας …ο Χορός!!

Όπως πολύ σωστά είχε πει ο διάσημος, βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας, συγγραφέας Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω, «Χορός είναι η κάθετη έκφραση οριζόντιων επιθυμιών μας». Ο χορός είναι η κρυμμένη γλώσσα του σώματος. Μέσο επικοινωνίας και έκφρασης, διασκέδασης και χαράς, εκτόνωσης, καλλιέργειας …ακόμη και εκγύμνασης σώματος και πνεύματος! Ισχυρό αγχολυτικό, μέσω του οποίου αποβάλουμε τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις αρνητικές σκέψεις.
Ο οργανισμός πλημμυρίζει με ορμόνες ευχαρίστησης, το σώμα αποκτάει ανάγκη εκτόνωσης …μη το κρατάτε, αφήστε το να βγει! Χορέψτε μαζί μας! Άλλωστε πρέπει να έχετε κάτι να θυμάστε και στις φετινές σας διακοπές! Αφήστε ένα από αυτά να είναι τα γλέντια στον «Πατατόσπορο»..

Τα πάντα στο σύμπαν έχουν ρυθμό

Τα πάντα χορεύουν… γιατί όχι και εσείς? Χοροί, φωνές, χαρούμενη διάθεση και πολλά μα πολλά χαμόγελα θα είναι αυτό που θα έχετε να θυμάστε και αυτό το βράδυ στον Πατατόσπορο! Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!